Telefoon: 040 2926909

logo diap kl logo diap kl

Uitbreiding praktijkruimte

De verbouwing van de kliniek is in volle gang.

Vanaf begin 2018 zal Dierenkliniek Nederlandplein de eerste kliniek in Eindhoven zijn die een honden-vrije wachtkamer heeft. 

Het naastgelegen winkelpand (voorheen kappersopleiding) wordt bij de Dierenkliniek getrokken. De tussenmuur wordt verwijderd, waardoor een twee keer zo grote praktijkruimte beschikbaar komt. Door het plaatsen van een afscheiding ontstaan twee wachtkamers. De eerste, op de nieuwe lokatie, zal enkel bedoeld zijn voor honden. Deze wachtkamer geeft toegang tot de nieuwe spreekkamer toegespits op honden, een opnameruimte enkel voor honden, en ook een trimsalon.

IMG-20171221-WA0005.jpg

De tweede wachtkamer is bedoeld voor alle overige dieren. Hierin zal meer rust zijn. De meeste katten, maar vooral ook de knagers zullen dit zeker weten te waarderen. Ook deze wachtruimte (op de u vertrouwde lokatie) wordt volledig vernieuwd. De opname wordt omgebouwd tot opname die vooral geschikt is voor de kleinere dieren, met individuele vloerverwarming in de hokken en een zuurstofkooi voor heel benauwde dieren. 

Verder krijgen we de beschikking tot een tweede operatiekamer. Deze wordt gereserveerd voor de minder schone operaties zoals gebitsbehandelingen. 

Door deze uitgebreide metamorfose weten wij zeker dat Dierenkliniek Nederlandplein klaar is voor de toekomst en u nog vele jaren de bijzondere zorg kan bieden waar uw dier recht op heeft.